Най-продавани

Категории

Информация

Производители

Снабдители

Блог - химикалки, тефтери, маркери, принтеране, тонери

Моливи в класната стая

Моливи в класната стая

Моливът в клласната стая  причинява перманентно неприятности на учителя. Част от децата влизат в клас без моливи.
Read more
Гланцов блок

Гланцов блок

В часовете по изобразително изкуство, като учител със сигурност ще трябва да се придържате към цветовете на цветното блокче или цветовете на копирната хартия и даже цветовете на картоните, които се предлагат като асортимент.
Read more
Умение за рязане с ножица

Умение за рязане с ножица

Придобиването на умението дете да реже хартия с ножица отнема време. Учителят и родителите също трябва да са търпеливи.
Read more
С напредването на лятната ваканция учениците и п

С напредването на лятната ваканция учениците и п

С напредването на лятната ваканция учениците и по – малките деца трябва да се подготвят за връщането си съответно в училище и в детската градина. Представяме Ви някои основни модели детски и ученически рСаници, които да направят посещението на учебните заведения по – приятно.
Read more
HP LaserJet -  Тонер касета

HP LaserJet - Тонер касета

Потребителите не избягват да взимат решения при закупуването на принтери и консумативи за печат преди да са напълно информирани за тях. Докато печатните възможности, качеството на печат и скоростта, продуктовите характеристики и лекотата на употреба обикновено са най-важните съображения, клиентите често искат и да преценяват и възможните разходи също.
Read more
InkJoy 100

InkJoy 100

Моделът InkJoy 100 има триъгълна форма за обезпечаване на конфорта и контрола по време на писане. Полупрозрачният цветен тониран корпус и белият писец придава на химикалката съвременен и свеж вид.
Read more
Shnider Slider

Shnider Slider

Slider притежава магическото докосване Scneider постави черешката на тортата, когато изобрети химикалка с мека гумичка върху края на цевта, с цел да работи перфектно върху екрани на смартфони и таблети! 
Read more
Химикалка Parker Jotter Special?

Химикалка Parker Jotter Special?

Химикалка – станала иконата на глобалния дизайн при химикалки, която е била една от най-харесваните през всички времена от перото насам. Химикалка Parker Jotter първа слиза от чертожната дъска преди 60 години. Винаги модел на подражание, дори соц-поколението добре помни унгарското подобие. 
Read more