Parker - О, да, това е така класическо!

Химикалка – станала иконата на глобалния дизайн при химикалки, която е била една от най-харесваните през всички времена от перото насам. Химикалка Parker Jotter първа слиза от чертожната дъска преди 60 години. Винаги модел на подражание, дори соц-поколението добре помни унгарското подобие. 

Химикалка Паркер

Parker Jotter  - постоянен спътник

Приятна и практична химикалка, Parker е перфектна за тези, които имат нужда от писалка по време на път и обичат прости, но готини аксесоари.

Писецът на химикалка Parker Jotter предлага изключителна издръжливост и лекота, съчетана с емблематичния клип и изчистен дизайн.

Parker

Уникално Изискана Химикалка

Чисти линии, надеждни и професионални, химикалка Parker Jotter предлага голямо разнообразие от цветове с проста дълга форма. Тя бива разпозната незабавно, със своя един на милион профил превърнал първата химикалка продавана някога от Parker в истинска икона.

Jotter

Да нарисуваш химикалка

Parker Jotter съблазнява най-активните автори, които се нуждаят от техните инструменти за писане, където и да са. Емблематичният дизайн може да съвпадне с всеки тип механизъм: химикалка, писалка, механичен молив и Rollerball писалка.

Химикалка Parker Химикалка Parker Jotter

В Parker Jotter Special се крие високо технологична тайна на гладко писане, въртящото се пишещо топче, което за пръв път се разкри.

Всеки път, когато погладите хартията с уникалният писец на Parker Jotter, топчето се върти на 90 °, за да нанесете равномерна и гладка следа от своите мисли.


Ние сме до вас на клик разстояние imt-trading.net, за да се насладите на вечната класика.